Самотня персона

28.11.2013
Самотня персона

Сандра Буллок.

Американська кінозірка Сандра Буллок, яку критики не втомлюються хвалити за фільм «Гравітація», стала «Персоною року» за версією журналу Entertainment Weekly. Причому, як стверджується в редакційній статті, не лише завдяки цій стрічці, яка може принести їй другого «Оскара», а й за інші здобутки й таланти.

Наразі 49–річна Сандра, яку в Голлівуді за приязний характер і доброту люблять фактично всі, самостійно виховує трирічного прийомного сина Луї. Після зради три роки тому тодішнього чоловіка Джессі Джеймса Сандра не надто довіряє залицяльникам і воліє увесь вільний час присвячувати сину. «Можливо, одного чудового дня я знову закохаюся. Але зараз мені не до того. Луї три — це такий чудний вік… От буде чотири — вже буде краще. Та якщо я нікого й не зустріну — не страшно, в мене є купа інших справ», — каже актриса.

Окрім Буллок, до списку помітних постатей минулого року увійшли зірка «Голодних ігор» Дженніфер Лоуренс, співачка Майлі Сайрус, актор Меттью Макконехі (за роботу над фільмом «Далласький клуб покупців»), творці серіалу «Пуститися берега» тощо.