Дочекалася свого принца

27.11.2013
Дочекалася свого принца

Молодята Джордж і Керол.

Кажуть, перший поцілунок запам’ятовується на все життя. І далеко не завжди завдяки позитивним враженням. У канадців Джорджа Рейнса та Керол Харріс був саме такий випадок. Іще під час навчання в третьому класі вони грали принца і Сплячу Красуню в шкільній постановці одно­йменної казки, і Керол дуже обурилася, коли «принц» по–справж­ньому цьомнув її в губи. «Вона підскочила, як переляканий олень, — згадує Джордж, — адже на репетиціях ми про таке не домовлялися».

Однокласниця стала першою дівчинкою, яку він поцілував. Сталося це аж 75 років тому. А днями 83–річні Джордж і Керол... одружилися. Хоча після тієї шкільної вистави жодної закоханості між ними не виникло — просто товаришували. Після випуску Рейнс переїхав із рідного містечка Сент–Джонс до Онтаріо, де згодом одружився. А от Харріс заміж так і не вийшла. Час від часу шкільні друзі листувалися, але бачилися дуже рідко.

Нещодавно дружина містера Рейнса померла після 61 року шлюбу. Влітку цього року дідусь приїхав до міста свого дитинства, де знову зустрівся з Керол. Вони багато часу проводили разом, і зрештою Джордж зробив давній подрузі пропозицію стати його дружиною. І та погодилася. «Я вже боялася, що так до кінця життя і залишуся самотньою. А тут мій прекрасний принц із тре­тього класу нарешті приїхав додому назавжди. І це так прекрасно!» — поділилася своїми враженнями з телеканалом Сі–Бі–Ес наречена.