Нова Джей Ло у вогні

27.11.2013
Нова Джей Ло у вогні

Дженніфер Лоуренс.

Фільм Френсіса Лоуренса «Голодні ігри: У вогні» став лідером світового прокату, зібравши вже в перший уїк–енд касу в розмірі понад 304 млн. доларів (при тому, що його бюджет — 130 млн.). За сюжетом, жорстоке випробування закоханої пари — Кітнісс Евердін та Піта Мелларка — в тоталітарному майбут­ньому триває. Наступні, ювілейні, «ігри» є особливими — цього разу в боротьбі за виживання беруть участь тільки переможці минулих турнірів. Масштаби й правила гри змінюються і стають ще небезпечнішими.

Без сумніву, новий фільм знову піднесе на гребінь слави виконавицю головної ролі — Дженніфер Лоуренс. Хоча цього року вона отримала «Оскара» за роботу в стрічці «Мій хлопець — псих», численні фанати сприймають 23–річну американку саме як Кітнісс Евердін. Мабуть, аби ще більше підігріти інтерес до своєї персони, Джей Ло (так–так, Лоуренс примудрилася відібрати прізвисько в самої Дженніфер Лопес) днями заявила журналістам, що... загубила оскарівську статуетку десь у рідному будинку в штаті Кентуккі. Ну принаймні ніяк не може знайти.

Загалом, Джен нині вельми запитана режисерами й продюсерами — у грудні на екрани вийде драма «Афера по–американськи», в якій Лоуренс зіграла разом із Крістіаном Бейлом та Бредлі Купером. Фільм розповідає, як успішні діляги, змушені працювати на ФБР, впрова­джуються в мафіозне угруповання у Нью–Джерсі. А в наступні два роки глядачі побачать іще дві частини з серії «Голодні ігри» за участю Джен, продовження «Людей Ікс» та «Тупий і ще тупіший–2» — теж із Лоуренс.

Цікаво, що трохи зайвої ваги не заважає дівчині бути екранним секс–символом. В інтерв’ю журналу Harper’s Bazaar Лоуренс розповіла: «Деякі продюсери кажуть, що я товста й ризикую бути звільненою, якщо не скину кілька кілограмів... Але якщо хто–небудь хоча б шепне слово «дієта», я йому скажу піти куди подалі».