«Оскар» є чим обмити

22.11.2013
«Оскар» є чим обмити

Анджеліна Джолі перед врученням «гуманітарного «Оскара». (Рейтер.)

Зіркова пара Бреда Пітта й Анджеліни Джолі знову опинилася в центрі уваги (звідки, щоправда, й не виходить). Нещодавно Енджі отримала так званого «гуманітарного «Оскара» — спеціальну нагороду Джин Хершолт за особистий внесок у благодійну діяльність. Отримуючи статуетку, Джолі не пошкодувала слів вдячності на адресу своєї сім’ї — чоловіка та ші­стьох дітей, завдяки любові й підтримці яких «можливо абсолютно все».

А днями авторитетний профільний журнал Wine Spectator («Спостерігач вин») визнав рожеве вино, яке виробляють на виноградниках сімейства Джолі–Піттів, найкращим у світі. У рейтингу ста найкращих вин світу воно посіло 84–те, а серед саме рожевих вин — узагалі 1–ше місце.

Щоправда, навряд чи в цьому багато заслуги самих зірок. Партнерами Анджеліни й Бреда по виноробству є відома родина Перрін, яка живе у Провансі вже багато років і, на відміну від голлівудських знаменитостей, справді розбирається у вині. А голлівудське подружжя лише дало йому своє «обличчя». І це, схоже, спрацювало.