«Вопіющі» 26 років

«Вопіющі» 26 років

Здається, лише ці корифеї українського рок–панку знають, що таке справжні «танці». У далекому 1987 році квартет молодих зухвалих хлопців уперше вийшов на фестивальну сцену Київського року–клубу і зіграв так, неначе знав, що на наступну чверть століття місце легенд українського року вже їм забезпечено.

Легкість життя в імпровізації

Легкість життя в імпровізації

24—26 листопада на батьківщині поета Богдана–Ігоря Антонича, у лемківському селі Новиця, що розташоване у Малопольському воєводстві Польщі, стартує тринадцятий українсько–польський джазовий фестиваль Jazz Bez. У сільському Будинку культури Новиці в оточенні митців, журналістів та селян виступить японська формація JIKU55 і відомий польський проект GRAAL, який змішуватиме джаз із балканськими ритмами.

Секрет

Секрет

Фермер Микола Сеніченко у селі Зозулинці Козятинського району Вінницької області під час доїння корів вмикає класичну музику — Баха, Моцарта, Бетховена. Каже, що це єдиний секрет, чому отримане молоко завжди вищого ґатунку. Якість кормів, стан здоров’я корів, гігієна та дотримання санітарних умов приміщень, де утримуються тварини, — ці привілеї за рангом дещо нижчі за Моцарта з Бетховеном.

Всі статті рубрики