Снігові ангели «Секрету Вікторії»

19.11.2013
Снігові ангели «Секрету Вікторії»

Кендіс Свейнпол у вбранні «снігового ангела». (Рейтер.)

У Нью–Йорку відгриміло найочікуваніше модельне шоу року — показ білизни компанії «Вікторіяз сікрет». Показ пройшов «на ура», хоча участь у ньому не змогли взяти одразу кілька провідних «янголів» (саме так називають моделей «ВС», які демонструють спідню білизну, доповнюючи «костюми» крилами за спиною). Як і щороку, постановники намагалися урізноманітнити дефіле додатковими деталями. Дівчатам причепили не просто янгольські, а найвигадливіші крила у стилі райських пташок і білих хмарин, до багатьох комплектів додали довгі рукавички, а декого оснастили наборами різнокольорових повітряних кульок, що теліпалися за плечима. При цьому моделі фактично до останнього не знали, котра з них який купальник демонструватиме.

Аж до початку шоу організатори тримають у таємниці і склад артистів, які розважатимуть публіку своїми композиціями. Цього разу головною зіркою шоу була кантрі–зірка Тейлор Свіфт, яка цілком могла б вийти на сцену і як модель.

Показ складався з п’яти частин: «Снігові янголи», «Жертви корабельної аварії», «Паризькі ночі», «Рожева мережа» та «Райські птахи». Обійшлося все це організаторам у 12 мільйонів доларів, що трохи більше, ні торік. При цьому майже стільки ж, 10 мільйонів, пішло додатково на виготовлення одного–єдиного бюстгальтера — знаменитого «фентезі бра», прикрашеного діамантами, рубінами та іншими коштовними каменями. Честь вийти на сцену в цьому витворі ювелірного мистецтва на шоу «ВС» 2013 року випала одній із найчарівніших «янголів» Кендіс Свейнпол. За лаштунками її супроводжували до сцени кілька охоронців, аби, бува, хтось не роздягнув «дорогу» модель раніше часу.

Також у шоу взяли участь Даутцен Крус, Карлі Клосс, Марина Лінчук, Кара Дельвінь, Ерін Хізертон, Єва Лагуна, Магдалена Францков’як, Барбара Фіальйо та інші. Зокрема й «ветеранки» Алессандра Амбросіо й Адріана Ліма. Ці дві бразилійки працюють «янголами» «Секрету Вікторії» найдовше: Амбросіо — з 2001–го, а Ліма, якій 32, — взагалі з 1999 року.