«Флірт–вагон» біжить, гойдається

13.11.2013

Ті, кому не вистачає знайомств в інтернеті, отримали інший спосіб знайти свою другу половинку. Принаймні в Празі, де з 9 листопада в метро з’явилися потяги з «вагонами для побачень». Усі, хто хоче знайти собі пару, в такому вагоні можуть вільно знайомитися без ризику отримати одкоша від симпатичної дівчини. Хоча ще більше ідея припала до душі самим дівчатам та жінкам, які тепер не бояться наштовхнутися на нерозуміння (адже представниці прекрасної статі нібито «не личить» першій заводити знайомство з чоловіком).

Щоправда, спершу заанонсований міською владою проект ледве не зазнав фіаско — плакати з повідомленням про ініціативу в метро розвісили, але при цьому на самих вагонах забули написати, що вони «особливі». Втім, через день помилку виправили — нанесли на вагони спеціальні позначки.

Поки що «флірт–поїзди» курсують тільки на лінії «А», яка проходить через центральні райони чеської столиці. Якщо ідея виявиться успішною, управління громадського транспорту Праги обіцяє запустити «вагони знайомств» і на інших лініях метро.

Водночас в управлінні попереджають, що до таких вагонів можуть заходити і звичайні пасажири, які не планують ні з ким знайомитися.