Лауреатка «закосила»

12.11.2013
Лауреатка «закосила»

Майлі Сайрус на сцені з «косяком». (Рейтер.)

Колишня скромниця Майлі Сайрус, схоже, взяла за правило при кожній нагоді нагадувати всім про своє перевтілення в «погану дівчинку». Її шанувальники ще досі не прийшли до тями після витівки співачки на церемонії вручення нагород телеканалу MTV за найкращі музичні відео, коли вона стрибала по сцені з непристойними жестами і висолопленим язиком, зриваючи з себе одяг. Аж тут наспіла нова нагода поепатувати публіку — вручення нагород MTV Europe Music Awards.

На церемонії, що відбулася в ніч із неділі на понеділок в Амстердамі, Майлі язик вже не показувала, хоча таки роздягнулася — до купальника з довгими прозорими рукавами. Але найсміливішою витівкою було не звичне для 20–річної співачки напівоголення. Просто на сцені Сайрус, яка отримала премію за найкращий кліп (на пісню Wrecking Ball), витягла з клатча «косяк» і смачно його закурила. «Нагорода в мою сумочку не влізе, зате я знайшла там оце», — прокоментувала свої дії поп–зірка.

Звісно, складно сказати, чи це й справді була самокрутка з марихуаною, чи лише її видимість. Проте «месидж» у будь–якому разі був зрозумілий як публіці, так і правоохоронцям, тож навряд чи варто дивуватися, якщо в поліції виникнуть до дівчини певні запитання.

Щодо інших лауреатів, то найкращим співаком та співачкою було визнано Джастіна Бібера та Кеті Перрі, приз у категорії «Найкращий поп–колектив» дістався британському бойз–бенду One Direction, а в номінації «Альтернативна музика» перемогу здобув гурт Джареда Лето 30 Seconds to Mars. У жанрі хіп–хоп європейську премію MTV здобув Емінем, а «Найкращим артистом Східної Європи» став Каміл Беднарек із Польщі, який обійшов у цій номінації росіянку Земфіру.