Багатодітна «Попелюшка»

07.11.2013
Багатодітна «Попелюшка»

Наталія Водянова.

Російська «Попелюшка» Наталія Водянова — не лише одна з найуспішніших топ–моделей світу та організаторка благодійного фонду «Оголені серця», а й чудова мама трьох дітей. А невдовзі в 11–річного Лукаса, семирічної Неви і шестирічного Віктора з’явиться ще один братик або сестричка. Позавчора 31–річна Наташа підтвердила, що вагітна. «Я дуже вдячна моїм дівчаткам у фонді «Оголені серця» та всім домашнім за терпіння і розуміння в перші місяці вагітності», — зазначила модель, яка, за її словами, «постійно їла — так, що дехто думав, ніби в мене нервовий зрив».

Утім на фігурі стрункої уродженки Нижнього Новгорода це жодним чином не позначилося — можна не сумніватися, що й після четвертих пологів, які «за планом» мають відбутися у травні наступного року, Наталя залишиться такою самою тендітною.

Батько майбутнього маляти — спадкоємець багатомільйонної імперії й син одного з найбагатших людей Франції Антуан Арно — не може приховати захвату від того, що скоро стане татом. Адже для нього це буде вперше. «Сподіваюся, дитя успадкує мамину зовнішність (і її добре серце!), а від тата візьме почуття гумору. Тільки, будь ласка, не навпаки!» — пожартував Антуан у своєму «Фейсбуці».

Можливо, після народження спільної дитини пара нарешті одружиться. Щоправда, спершу Водяновій доведеться вмовити лорда Джастіна Портмана дати їй розлучення, а він уже третій рік категорично відмовляється це робити. Хоча стосунки у подружжя досить терпимі — можливо, тому, що вони рідко бачаться. Після розриву лорд Портман перебрався в Уругвай і в рідній Англії зараз буває досить рідко. Наталя ж разом із Антуаном та своїми дітьми вже два роки мешкає в Парижі.