Рекордний «Монстр»

05.11.2013
Рекордний «Монстр»

Ріанна.

Барбадоська співачка Ріанна зараз перебуває на піку популярності і, як дівчина практична, з успіхом цим користується. Днями до її досягнень додалося ще одне: спільний сингл Ріанни та Емінема «Монстр» (The Monster) посів першу сходинку британського хіт–параду The Official UK Top 40 Singles Chart. Таким чином 25–річна р’н’б–діва повторила рекорд Елвіса Преслі та «Бітлз», опинившись на вершині чарту сьомий рік поспіль.

Король рок–н–ролу Елвіс лідирував у британському чарті з 1957 по 1963 рік, «Бітлз» — з 1963–го по 1969–й. Щодо Ріанни, то вона вперше очолила цей хіт–парад у 2007–му з піснею Umbrella. Натомість Емінем не піднімався на таку висоту ще з 2006 року, коли переможним став його дует зі співаком Ейконом. Щоправда, у 2010–му американському реперу — і, знову–таки, в дуеті з Ріанною — до першого місця не вистачило зовсім трохи. Тоді їхня спільна пісня Love the Way You Lie зупинилася на другій позиції.

«Монстр», якого Емінем написав у співавторстві зі співачкою Бебе Рексою, увійшов у його новий альбом MMLP 2, офіційний реліз якого заплановано на сьогодні.

А поки репер готувався до презентації диска, Ріанна відпочивала на рідному Барбадосі. Там співачка відсвяткувала Хеллоуїн, а заодно й презентувала свої нові парфуми Rogue.