Від Гранади до Гренади в тихих сутінках ночей...

01.11.2013

Литву й Латвію, мабуть, хоч раз плутав чи не кожен мешканець пострадянського простору. Не так давно повідомлялося, що двоє американців замість столиці Сенегалу — Дакара — потрапили в Дакку, Бангладеш. Мешканка Британії Ламенда Кінгдон продовжила перелік «географічних роззяв» і переплутала іспанське місто Гранада з карибською острівною державою Гренада.

За словами 62–річної жінки, яка купила квиток авіакомпанії British Airways за так звані «бонусні милі», накопичені під час інших польотів, вона бачила, що на посадковому талоні кінцевим пунктом значиться аеропорт столиці Гренади — Сент–Джорджес, але не надала цьому значення.

Про те, що вона летить із Лондона не в Іспанію, а в Латинську Америку, місіс Кінгдон дізналася ще в небі, розговорившись з іншим пасажиром. Коли літак приземлився на острові Сент–Лусія для дозаправки, співробітники авіакомпанії вислухали Ламенду й пішли їй назустріч.

У результаті жінка досить швидко повернулася до Лондона, звідки згодом її відправили в належному напрямку — на південь Іспанії. Як інформує агенція UPI, всі витрати компанія взяла на себе. І «бонусні милі», які Ламенда Кінгдон витратила на купівлю квитка на Кариби, їй теж повернули.

Додатковим чинником цієї історії є те, що Ламенда хвора на рак. Збережений бонус вона має намір витратити на подорож аж до Нової Зеландії.