Одного разу в Беверлі Хіллз

01.11.2013
Одного разу в Беверлі Хіллз

Крістен Белл.

Ще двоє зірок Голлівуду стали на шлюбний рушник. Знаменитості вони не те щоб дуже великі, зате милі, привітні й прості. Крістен Белл і Декс Шепард зустрілися шість років тому, заручилися у 2009–му, у березні цього року в них народилася дочка Лінкольн, а розписалися вони два тижні тому. Причому в ЗМІ з’являються дедалі нові подробиці незвичного одруження.

Виявляється, актори витратили на весілля всього... 142 долари. «Ми просто приїхали до суду Беверлі Хіллз, витративши на все необхідне, в тому числі на бензин, 142 долари. У нас не було навіть торта — нам привезли його друзі, які по дорозі в суд заїхали в кондитерську. Ха–ха, це було, мабуть, найгірше у світі весілля», — жартує в розмові з журналістами 38–річний Декс.

Насправді актори приїхали до тамтешнього «загсу» лише щоб отримати дозвіл на укладення шлюбу. Однак співробітниця установи запропонувала зіркам одружитися негайно, і вони погодилися.

Найвідоміший фільм за участю Шепарда — «Побачення моєї мрії», де він працював разом із Джессікою Сімпсон. Із Крістен Белл вони перетиналися в кіно двічі — на зйомках стрічок «Одного разу в Римі» й «Робоцип». Найвідомішою ж роботою 33–річної білявки Крістен є головна роль у детективному серіалі «Вероніка Марс».