Тiсно серед вождiв

30.10.2013

Керівник фракції «Батьківщина» в Дніпропетровській міськраді Максим Курячий склав iз себе повноваження та вийшов iз партії. Про це йдеться у його відкритому листі, повiдомляє «УП».

«Я і мої товариші вважали, що нашим основним завданням після виборів (2012 року. — Ред.) має стати (...) робота з людьми і для людей. Але, як виявилося, так думали далеко не всі», — заявив Курячий.

«Замість послідовної, системної роботи, вирішення актуальних соціальних проблем наших виборців керівництво партійної організації вимагало від нас участі у чергових виїзних акціях, внесення до порядку денного сесій міської та районних рад декларативних політичних заяв, проведення засідань та заслуховування звітів, інших формальних заходів», — поскаржився депутат.

«Про людей згадували лише тоді, коли потрібно було організувати черговий виїзний пікет. Таке ставлення до наших прихильників мене обурювало, про що я неодноразово заявляв керівництву. Але, на жаль, останнім часом у партійній організації взяв гору бюрократичний, кабінетний стиль управління, що сильно нагадує пізній радянський комсомол, — заявив Курячий. — Живу роботу присипали політичним нафталіном. В опозиції сьогодні так багато вождів, що місця для простих українців там уже не залишилося. В результаті підтримка, надана нам колись, почала швидко танути».

«Ми не зможемо завтра змінити цю владу, якщо сьогодні не змінимо опозицію. Це непросте завдання і робота не одного дня. Я до такої роботи готовий», — заявляє політик.