В очікуванні гостроти

30.10.2013
В очікуванні гостроти

Олівія Уайльд.

Мрія зірки серіалу «Доктор Хаус» Олівії Уайльд мати щонайменше трьох дітей потроху починає реалізовуватися. Як повідомляють американські таблоїди з посиланням на «обізнане джерело» в її оточенні, 29–річна актриса чекає дитину.

І Олівія, і її наречений, 38–річний комік Джейсон Судейкіс («Ми — Міллери), від цієї новини в захваті. Адже для обох маля буде першим, попри те, що шлюб — другий, також для обох. Уайльд більше десяти років була заміжня за італійським аристократом, режисером Тао Располі, а Судейкіс у 2004—2010 роках був одружений з актрисою Кей Кеннон.

Одне з одним нинішні закохані познайомилися два роки тому на зйомках телешоу Saturday Night Live. Через півроку Олівія з Джейсоном почали зустрічатися, а на початку 2013–го оголосили про заручини й відтоді живуть у цивільному шлюбі.

Сама актриса новину про свою вагітність офіційно не підтверджувала. Проте написала у «Твіттері» (вочевидь, у відповідь на численні привітання): «Вау. Люди, ви чудові. Це так мило. Дякую, дякую, дякую! P.S. Діти ж їдять переважно сальсу (гострий мексиканський соус. — Ред.), правильно?»