Костюм від Єви

24.10.2013
Костюм від Єви

Єва Мендес.

Один із «найгарячіших холостяків у світі» за версією журналу «Піпл», канадський актор Райан Гослінг, іще рік тому обіцяв одружитися з Євою Мендес. Але чомусь не поспішає. Хоча в тому, що Єва полонила його серце справді міцно, сумніватися не випадає — пара разом уже два роки, а для Гослінга така постійність геть не характерна.

Утім, не виключено, що 33–річний красунчик просто боїться, що без своєї старшої на шість років подруги значно втратить у шармі. Адже після знайомства з розкішною латиноамериканкою, яка не раз очолювала рейтинги «найсексуальніших» і «найжаданіших», Райан став значно елегантнішим на вигляд. Як днями розповів пресі його друг, ця елегантність — повністю заслуга Єви. Саме зірка «Подвійного форсажу» підбирає коханому гардероб і не дозволяє йому виходити з дому, не переконавшись, що він вбраний «з голочки».

Звісно, Гослінг зручно влаштувався — і особистий стиліст під боком, і коханка в одній особі, та ще й зобов’язань ніяких брати на себе не треба. Проте якщо він справді не хоче втратити таку зручну подружку, із весіллям затягувати не варто. Як повідомляють американські таблоїди, Єва, якій у березні виповниться 40 років, попередила бойфренда: якщо він іще не нагулявся й досі «перебуває в пошуках», то краще їм розійтися. Бо ж у такому віці жінці вже хочеться впевненості й стабільності.