«Холостяк» і «пампушка»

22.10.2013
«Холостяк» і «пампушка»

Кейт Аптон.

Незважаючи на те, що стосунки з переможницею шоу «Холостяк» Сашею Шульгіною в нього не склалися, зірковий американський українець Максим Чмерковський без пари не залишився. Що й не дивно — на чемпіона світу з бальних танців, багаторазового учасника й переможця американського варіанта програми «Танці з зірками» поклала око не одна красуня. Чутки про те, що серце Макса вже не вільне, з’явилися навесні, коли папараці вперше помітили Чмерковського під час романтичної прогулянки з моделлю «Х–сайз» Кейт Аптон. А коли в червні парочка разом відзначила 21–річчя Кейт, сумнівів у їхніх більш ніж дружніх стосунках майже не залишилося.

Утім самі закохані всі плітки про роман відкидали й навіть обурювалися. Аж доки наприкінці минулого тижня Чмерковський нарешті зізнався, що справді зустрічається з Кейт. Відповідну заяву 33–річний хореограф зробив на презентації модної лінії свого брата Вела, також танцівника. «У нас із Кейт усе чудово, вона надзвичайна дівчина! Ми насолоджуємося спілкуванням і товариством одне одного», — заявив Максим.

Судячи з усього, повідомлення таблоїдів про те, що він нібито змушує Кейт схуднути, бо надає перевагу тендітним панянкам, і «закрутив» із нею «шури–мури» лише заради слави, — суцільна брехня. Зрештою, слави Максу і самому не бракує, та й Аптон далеко не така «пампушка», якою її люблять виставляти ЗМІ. Інша річ, чи відповідає вона ідеалу Чмерковського за «внутрішніми» характеристиками. Адже Максим колись казав, що в дівчині для нього головне — розум і вміння спілкуватися на будь–які теми...