Істина — в коті

17.10.2013

Якщо господарі шанують хороший алкоголь – то чому такої приємності позбавлені їхні пухнасті улюбленці? Так подумали маркетологи компанії B&H Lifes, яка випускає корми для тварин, і позавчора на прилавках японських магазинів з’явилося вино для котів під назвою Nyan Nyan Noveau — «Няв–няв нового врожаю».

Як повідомляє сайт Rocket News24, котяче вино коштує 399 ієн (приблизно 4 долари) за пляшечку ємністю 180 мл. «Няв–няв нуво» рекомендують «котам, чиї господарі турбуються, щоб їхні вихованці могли відзначити з ними Різдво чи день народження».

Алкоголю котяче вино не містить, хоча смак у нього справді винний. Напій складається із соку винограду каберне з додаванням вітамінів та котячої м’яти. У ній є ефірна олія, що викликає у кицьок реакцію, схожу з впливом валер’янки, тож амурчики зацінять «Няв–няв нуво» неодмінно.

У компанії B&H Lifes кажуть, що виготовили цей продукт на численні прохання покупців. Раніше ця фірма запустила в продаж пиво для собак Wan Wan Beer («Гав–гав»), що користується чималою популярністю.