Мстивий Тадж–Махал

16.10.2013
Мстивий Тадж–Махал

Олівія Калпо.

До конкурсу «Міс Всесвіт–2013», який відбудеться в Москві, залишилося менше місяця. Дев’ятого листопада американка Олівія Калпо, яка здобула корону «всесвітньої­ міс» торік у Лас–Вегасі, передасть свій титул щасливій наступниці. А завершення її власного «царювання» затьмарив скандал.

Як повідомляє агенція «Франс–пресс», поліція міста Агра, що на півночі Індії, порушила проти Олівії кримінальну справу. Правоохоронці вважають, що королева краси переступила закон, взявши участь у несанкціонованій фотосесії біля знаменитого мавзолею Тадж–Махал. Річ у тім, що місцевий закон про охорону архітектурних пам’яток суворо забороняє проведення будь–яких комерційних фотосесій біля Тадж–Махалу без попереднього узгодження з органами влади.

Міс Калпо, яка знялася на тлі мавзолею для реклами взуття, по такий дозвіл нібито не зверталася. Як, власне, і компанія–виробник, що замовила їй фотосесію (проти власника бренду також порушено кримінальну справу).

Злощасна фотосесія відбулася 5 жовтня. Калпо, зокрема, позувала на білій мармуровій лавці перед басейном навпроти входу до Тадж–Махалу, де колись сиділа британська принцеса Діана.