Дороге фото на згадку

27.09.2013
Дороге фото на згадку

Багатодітне сімейство Анджеліни Джолі та Бреда Пітта завжди супроводжують натовпи папараці.

Боротьба знаменитостей за право на приватність інколи здається смішною — адже тому вони й знаменитості, що на них полюють журналісти й папараці, а задоволена публіка потім залюбки вичитує про подробиці життя селебритіз у таблоїдах. Часто зірки й самі це розуміють. Але не тоді, коли ця надмірна увага стосується їхніх дітей.

Не дивно, що коли каліфорнійський сенатор Кевін де Леон виступив з ініціативою на законодавчому рівні заборонити фотографам знімати неповнолітніх без дозволу їхніх батьків чи опікунів, зірки шоу–бізнесу його гаряче підтримали. Найактивніше за ухвалення такого закону виступали «оскароносиця» Холлі Беррі, чию сім’ю папараці просто замучили під час гучного процесу з колишнім чоловіком Габріелем Обрі за право опіки над дочкою, та актриса Дженніфер Гарнер, чиє зіркове сімейство (у них з «оскароносним» Беном Аффлеком троє дітей) також не раз потерпало від надмірної уваги преси.

І от нарешті боротьба зірок за приватність увінчалася успіхом. Принаймні на рівні найбільш насиченого знаменитостями штату США — Каліфорнії. Днями тамтешній губернатор Джеррі Браун підписав закон авторства сенатора де Леона. Відтепер кожен фотограф, який порушить заборону на фотографування дітей, буде змушений сплатити штраф у розмірі 10 тисяч доларів. І хоча на деяких «гарячих» знімках папараці можуть заробити в десятки разів більше, каліфорнійські селебритіз сподіваються, що це принаймні змусить їх бути менш нав’язливими.