Страх, які голі!

26.09.2013

Кажуть, без одягу людина почувається особливо беззахисною, тому всі почуття загострюються. У тому числі й страх. На цьому і вирішили зіграти власники парку розваг із красномовною назвою «Шоктоберфест». Спеціалізація цього закладу в штаті Пенсильванія — лякати відвідувачів. Проте переодягненими зомбі, скелетами за деревами та іншими «жахливчиками», якими нашпиговане це «найстрашніше місце Америки» (таким є рекламний слоган парку) вже нікого не здивуєш. Тож у «Шоктоберфесті» вирішили розважити відвідувачів новим атракціоном. Усього за 23,5 долара його учаснии зможуть пережити справді незвичайні відчуття, адже тікати від зомбі й зустрічатися зі скелетами їм доведеться... повністю оголеними.

На ідею адміністрацію парку наштовхнуло шоу телеканалу «Діскавері» «Голі й перелякані» (Naked and Afraid). Свій варіант розваги «шоктоберфестівці» назвали «Голі й налякані: виклик» (The Naked and Scared Challenge). «Це унікальний випадок відчути свої страхи й фобії на новому рівні», — обіцяють у рекламі атракціону.

Перед тим, як увійти на територію, відвідувачам запропонують роздягнутися у спеціальних кабінках. Потім вони вирушать у «Невідомий будинок із привидами», де невідомо, що саме лякатиме їх більше — ці самі «привиди» чи зустріч з іншими повністю голими відвідувачами. Щоправда, надто сором’язливим для початку дозволяють залишитися у спідній білизні, але при цьому організатори попереджають: сповна насолодитися атракціоном можна лише знявши з себе все до нитки. Кількість квитків обмежена, тож охочим зустрітися з «голим» викликом наполегливо радять заздалегідь придбати їх в інтернеті.