«Четвертована» Кеті

26.09.2013
«Четвертована» Кеті

Воскова Кеті Перрі з нью–йоркського філіалу Музею мадам Тюссо. (Рейтер.)

Американська поп–зірка Кеті Перрі існує в кількох десятках екземплярів. Щоправда, «натуральний» з них тільки один. Решта — воскові копії 28–річної співачки, представлені в музеях воскових фігур у різних містах світу. Днями ця колекція поповнилася одразу чотирма скульптурами, зробленими фахівцями знаменитого Музею мадам Тюссо. Одна з них поїде у Нью–Йорк, три інші — у Сідней, Бангкок і Амстердам.

Як повідомляє «Дейлі мейл» із посиланням на директора музею Брет Піджен, творці статуй «дуже тісно співпрацювали з особистим дизайнером костюмів Кеті, щоб досягти максимальної схожості». І справді, щонайменше нью–йоркську копію, вбрану в білий купальник із кольоровими «помпонами» — відомий концертний костюм співачки, — від оригіналу майже не відрізнити.

Тим часом жива Кеті, яка вже відгукнулася про своїх нових двійників дуже схвально, готується до благодійного концерту на користь фонду допомоги жінкам із раком грудей. І далі відбивається від захисників тварин, які ополчилися на неї після кліпу на пісню Roar («Рик»). Нагадаємо, відома організація ПЕТА («Люди за етичне поводження з тваринами») звинуватила зірку в знущанні зі звірів, які знімалися в її відео й могли впасти в депресію від яскравого світла та метушні на знімальному майданчику.