ХРОНІКА

25.09.2013

Бокс

Сьогодні в Києві відбудеться прес–конференція, присвячена переходу олімпійського чемпіона Олександра Усика в професійний бокс. У заході візьмуть участь сам Усик, а також чинний чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко і гендиректор компанії «K2 Promotions Ukraine» Олександр Красюк. Очевидно, що Усик підпише контракт саме з промоутерською компанією братів Кличків.

Футбол

Чемпіонат Іспанії. Заключний матч 5–го туру. «Еспаньйол» — «Атлетик» — 3:2.

Лідери: «Барселона», «Атлетико» — 15, «Реал» — 13, «Вільярреал», «Еспаньйол» — 11.

* * *

Чемпіоном України серед аматорських команд став оржівський ОДЕК. У фіналі, що відбувся в смт Лютіж під Києвом, представники Рівненщини обіграли «Рух» (Винники, Львівська область). Основний і додатковий час завершився внічию — 1:1, а в серії пенальті гору взяв ОДЕК — 4:3. Бронзові нагороди отримали команди «Зоря» (Білозір’я, Черкаська обл.) та «Локомотив» (Куп’янськ, Харківська обл.).

* * *

Нападник молодіжного складу «Дніпра» Юрій Яковенко підписав контракт із клубом вищого французького дивізіону «Аяччо». Юрій — молодший син колишнього гравця київського «Динамо», відомого тренера Павла Яковенка та брат Олександра Яковенка, який грає за італійську «Фіорентину».

Пляжний футбол

Чемпіонат світу (Таїті). Підсумкове становище в групі А: Іспанія — 9, Таїті — 5, США — 3, ОАЕ — 0.

Підсумкове становище в групі В: Аргентина, Сальвадор — 6, Соломонові о–ви — 3, Голландія — 2.

Чвертьфінали: Бразилія — Японія, Аргентина — Таїті, Іспанія — Сальвадор, Росія — Іран.

Теніс

Турнір WTA в Токіо (призовий фонд — 2,369 млн. дол.). Другий раунд. Іванович (Сербія, 11) — Світоліна (Україна) — 6:3, 6:0.

«Челленджер» в Орлеані (106,5 тис. євро). Перший раунд. Оліветті (Франція) — Стаховський (Україна, 7) — 6:4, 6:0.