Перевитріщався

20.09.2013
Перевитріщався

Джон Дойл і його витрішкуватий рекорд.

Британець Джон Дойл віддавна мріяв потрапити в Книгу рекордів Гіннесса. І зробив усе для того, аби здійснити цю мрію. Особливий Джонів талант — витріщати очі. Шляхом тривалих тренувань він досягнув у цьому мистецтві неабиякої майстерності. Та от невдача — коли представники Книги прийшли зареєструвати його досягнення, з’ясувалося, що 30–річний рекордсмен «побив» навіть їхні прилади.

Як повідомляє Liverpool Echo, прилад, яким оптиметристи планували зафіксувати новий рекорд, був розрахований тільки на 12 міліметрів. Дойл же примудрився викотити очні яблука з очниць щонайменше міліметрів на 14. Оскільки точно встановити ступінь його «банькатості» не вдалося, доведеться рекордсменові чекати, поки фахівці підберуть відповідний пристрій.

За словами Джона, тренується він уже два роки. Спершу витріщався просто для розваги, а потім зняв свої «витріщаки» на відео і виставив у YouTube. Відеоролик виявився таким популярним, що британця почали запрошувати на різні шоу по всьому­ світу, від США до Японії. Тоді–то він і вирішив внести своє ім’я до Книги рекордів Гіннесса.