Дівчина на кулі

13.09.2013

Колишня скромниця Майлі Сайрус що далі, то більше пускається берега. Зробивши ставку на епатаж, 20–річна співачка так заповзялася шокувати публіку, що неабияк «увійшла в смак». І хоча до королеви епатажу Леді Гаги їй ще далеко, певні успіхи вже є. Скандальний виступ Майлі негліже і з висолопленим язиком на церемонії вручення премії MTV Video викликав жваве обговорення в пресі. А новий кліп на пісню Wrecking Ball, у якому повністю оголена Сайрус (взута лише в грубі черевики) розгойдується на кулі для руйнування стін, пристрасно облизує молоток і т. ін., ще більше роздмухав вогонь інтересу до співачки.

Упродовж доби після розміщення на інтернет–сервісі Vevo відео переглянули понад 19 мільйонів разів — це рекорд сайту. «Своєю реакцією на Wrecking Ball ви перевершили самих себе! Я так люблю вас, дякую!» – написала задоволена зірка у своєму «Твіттері».

Режисером сміливого кліпу виступив ще один відомий майстер епатажу Террі Річардсон. Власне, саме він і прийняв на себе основний вогонь критики за те, що «перейшов усі межі пристойності» і ледве не змусив до цього «молоду наївну дівчину».

Загалом для Майлі все складається більш ніж вдало — популярність росте разом із гонорарами. От тільки з особистим життям ситуація незрозуміла. Подейкують, бойфренд співачки Лайам Хемсворт після її виступу на церемонії MTV так обурився, що перестав розмовляти з Майлі. Якщо це й справді так, то годі уявити, якою буде його реакція на епатажне відео.