Півмільйона за усмішку

11.09.2013
Півмільйона за усмішку

Крістен Стюарт.

Фанати фільму «Сутінкова сага» засмучені. Вони так раділи, що їхні улюбленці, виконавці ролей Белли й Едварда Роберт Паттінсон та Крістен Стюарт, разом не тільки на екрані, а й у житті. Хоча скептики від початку сумнівалися в тому, що ці стосунки — справжня любов, а не «показуха» заради піару. І останні новини свідчать, що вони мали рацію. Після того як їхній роман закінчився (вичерпався термін контракту?), колишні «найкращі друзі й коханці» навіть не цікавляться життям одне одного. Хоча ні з ким іншим поки що «офіційно» не зустрічаються — Паттінсон насолоджується парубоцьким статусом, а Стюарт із головою поринула в роботу.

Зараз Крістен у Берліні, знімається у фільмі «Зільс–Марія» разом із Жульєт Бінош та численних рекламних фотосесіях. А відсутність постійного бойфренда не заважає їй фліртувати з прихильниками, які навколо білошкірої шатенки так і рояться. Втім, навіть іще зустрічаючись із Робом, дівчина встигала бігати на побачення. І то з неабиякою користю. Як днями розповів продюсер Гарві Ванштейн, наприкінці минулого року 22–річна зірка зустрілася із таємничим принцом. Романтичний герой із Близького Сходу заплатив за рандеву з улюбленою актрисою 500 тисяч доларів. А невдячна Крістен провела з ним усього 15 хвилин — тільки й встигла, що випити чашку кави й мило поусміхатися.

Щоправда, півмільйона за побачення дісталося не самому об’єкту принцової симпатії, а фонду допомоги постраждалим від урагану «Сенді». Судячи з усього, крім грошей, принцові не знайшлося чим зацікавити примхливу дівчину.