Вона ще й співає!

06.09.2013
Вона ще й співає!

Жизель Бюндхен, манекенниця і співачка.

Бразилійка Жизель Бюндхен — яскраве підтвердження того, що суміщати успішну кар’єру з роллю дбайливої матері і дружини цілком можливо. У свої 33 роки Жизель залишається найдорожчою топ–моделлю у світі, що не заважає їй виховувати двох дітей, трирічного Бен­джамена і маленьку Вівіан, якій учора виповнилося дев’ять місяців. Із малечею та чоловіком, американським футболістом Томом Бреді, зірка подіуму проводить весь вільний час. Хоча коли вона все встигає — загадка, адже фотосесії для рекламних кампаній за її участю відбуваються в різних куточках світу, і значну частину життя манекенниця проводить у літаках.

А невдовзі, можливо, до насиченого графіка Жизель додасться ще одне хобі. Днями Бюндхен довела, що, крім гарної зовнішності, має ще й непоганий голос. Щоправда, її вокальний дебют відбувся в рамках співпраці з відомим брендом одягу H&M, який широко займається також благодійною діяльністю. Бюндхен заспівала композицію All Day and All of the Night гурту The Kinks. Із кожним скачуванням цієї кавер–версії для iTunes H&M робитиме пожертву на користь фонду ЮНІСЕФ.

Фрагмент чорно–білого кліпу, в якому зафіксовано роботу моделі–співачки в студії звукозапису, вже з’явився на сервісі YouTube, а повну версію пісні у виконанні Жизель обіцяють оприлюднити за кілька днів.