ігрові види

04.09.2013

Футбол

Учора ввечері, в останні години перед закриттям трансферного вікна, в Європі відбулося немало гучних трансферів. Так, «Динамо» віддало хорвата Ніко Кранчара в оренду англійському «Куїнз Парк рейнджерз», а «Металіст» знайшов форварда в київському «Арсеналі», орендувавши Володимира Гоменюка.

«Іллічівець» орендував у «Шахтаря» бразильця Майкона, а Артем Мілевський як вільний агент учора прибув до Туреччини, щоб підписати контракт із «Газіантепспором».

Головний трансфер понеділка — це перехід німця Месута Озіла із «Реала» в лондонський «Арсенал» за 50 млн. євро. Якщо врахувати попередні відходи Ігуаїна, Кальєхона, Альбіоля та Педро Леона, то «Реал» встановив новий клубний рекорд за сумою продажу гравців в одне міжсезоння — 114,5 млн. євро! При цьому бразилець Кака залюбки пішов із «Реала» у дворічну оренду до «Мілана», з яким раніше вигравав Лігу чемпіонів і заробляв «Золотий м’яч», а росіянин Денис Черишев на рік переданий у «Севілью».

Хокей

У першому передсезонному спрингу «Компаньйон» у Броварах обіграв білоцерківців із «Білого барса» — 1:0. Лише ці дві команди повністю готові до нового чемпіонату ПХЛ, решта — відчувають значні фінансові труднощі, тож сезон української «вишки» опинився під загрозою зриву.