Прощання з моногамією

03.09.2013
Прощання з моногамією

Клінт Іствуд і Дайна Руїс.

Епідемія зіркових розлучень набирає обертів. Після повідомлень про розрив Моніки Белуччі з Венсаном Касселем та Кетрін Зета–Джонс із Майклом Дугласом з’явилася ще одна прикра новина: «оскароносний» актор і режисер Клінт Іствуд також розійшовся з дружиною, Дайною Руїс. Причому роз’їхалися вони вже більше року тому, просто досі цього факту не афішували. Тепер же пара розпочинає офіційний шлюборозривний процес.

В інтерв’ю журналу US Weekly 48–річна Дайна підтвердила, що їхні з Клінтом почуття уже в минулому. При цьому екс–подружжя, яке має спільну 16–річну дочку, зберегло приязні стосунки.

В Іствуда загалом семеро дітей від п’яти жінок, а «бездітних» романів у відомого серцеїда було взагалі безліч. Коли у 1993 році до зірки вестернів прийшла брати інтерв’ю гарненька журналістка Дайна, Клінт, природно, почав залицятися й до неї. А потім несподівано для себе зрозумів, що має до молодшої на 35 років дівчини справжні почуття. «Я, звісно, рідко про це замислювався, але ця жінка — одна з небагатьох, із якою мені захотілося моногамії», — зізнався режисер після весілля, яке відбулося навесні 1996 року в Лас–Вегасі.