Ще один з роду Дюамель

03.09.2013
Ще один з роду Дюамель

Фергі Дюамель, колишня Стейсі Фергюссон.

Солістка гурту The Black Eyed Peas Фергі вперше стала мамою: 29 серпня в одній з лікарень Лос–Анджелеса співачка за допомогою кесаревого розтину народила сина. Хлопчика, який з’явився на світ із вагою 3500 г, назвали Екслом Джеком — на честь соліста гурту Guns N’ Roses Ексла Роуза. Для нього самого, до речі, це ім’я спершу було псевдонімом, адже при народженні Роуза назвали Вільямом Брюсом. Проте згодом рокер так зжився зі своїм творчим псевдо, що і в паспорті змінив ім’я на Ексла. Нагадаємо, днями так само вчинила і 38–річна Фергі, яку донедавна за паспортом звали Стейсі Енн Фергюссон.

Тато новонародженого малюка, 40–річний актор Джош Дюамель (для якого це також перша дитина), під час пологів перебував за дверима пологової зали і розповідав медсестрам анекдоти — очевидно, щоб менше нервувати. Дюамель, відомий за кіноепопеєю «Трансформери», не раз казав, що мріє стати батьком, тож день народження первістка став для нього одним із найщасливіших у житті.

Фергі з Джошем почали зустрічатися рівно дев’ять років тому, але одружилися тільки у 2009–му. А змінюючи офіційне ім’я на Фергі, колишня Стейсі заодно взяла й чоловікове прізвище, ставши за паспортом Фергі Дюамель.