Швейцарський секс–гараж

29.08.2013

У Цюриху днями відкрився заклад, покликаний прибрати проституцію з центральних ву­лиць. Як повідомляє «Євроньюз», у цьому щвейцарському місті почав діяти «Драйв–інн» — своєрідний секс–гараж, де повії «офіційно» обслуговують клієнтів у їхніх автомобілях.

Для багатьох мешканців міста останніми роками стали нестерпними галас та бруд на вулицях, де працювали повії. Заклад, створений за аналогією з кінотеатрами під відкритим небом, де переглядають фільми у власних авто, представляє собою спеціальний парк із розфарбованими в різні кольори гаражами, де практикуватимуть секс за гроші. Розташований він в одному з індустріальних кварталів міста. Парк, розрахований на 50 повій, буде відкритий з 19.00 до 5–ї години ранку для клієнтів, які приїздять на власних автомобілях. У правилах зазначено, що в машині, яка заїздить у «Драйв–інн», може бути лише одна особа.

Окрім «жриць кохання», в гаражному комплексі є кав’ярня та хімчистка, а кожен гараж обладнано кнопкою тривоги на випадок неадекватної поведінки клієнта.

На відкритті закладу були присутні представники міської влади та чимало журналістів (щоправда, не було головних героїнь вечора — повій та їхніх потенційних клієнтів). Таким чином влада міста фактично узаконила проституцію. Окрім цього парку, місцевим повіям буде дозволено працювати ще в двох спеціально відведених місцях Цюриха. Відповідне рішення було ухвалене під час місцевого референдуму в березні минулого року.