«Роксолана» без Хюррем

28.08.2013
«Роксолана» без Хюррем

Новий імідж Мер’єм Узерлі.

Напередодні виходу в ефір чергового сезону телесеріалу «Величне століття», який у нас демонструють з уточненням «Роксолана», з Німеччини надходять неочікувані новини про виконавицю головної ролі, красуню Мер’єм Узерлі. Схоже, чутки про те, що Мер’єм пішла з серіалу через нервовий зрив, частково виявилися правдою. Нагадаємо, у травні, коли до кінця третього сезону залишилося зняти кілька серій, головна зірка «Величного століття» несподівано полетіла в Берлін, та там і залишилася. Знімальній групі Узерлі пояснила, що перевтомилася і виснажилася, як фізично, так і психічно. Тому в серіалі більше не зніматиметься... якщо продюсери не пристануть на її умови — підвищення гонорару і зменшення навантаження.

Утім судячи з того, що актриса кардинально змінила імідж — підстриглася і перефарбувалася з рудоволосої в шатенку, — до ролі Хюррем німецько–турецька Роксолана й справді не повернеться, принаймні найближчим часом. Але причина такого рішення — не тільки чи не стільки в нервах, скільки в «цікавому стані». Мер’єм, яка 12 серпня відзначила 30–річчя, перебуває на четвертому місяці вагітності. І виховувати майбутнього первістка їй, схоже, доведеться самотужки.

Про все це прихильники серіалу дізналися від турецької журналістки Айше Арман, яка днями взяла в Узерлі інтерв’ю — у Німеччині, куди актриса повернулася з Туреччини. У своєму «Твіттері» Айше написала, що провела з Мер’єм 24 години, і та розповіла їй про все — враження від зйомок і партнерів по знімальному майданчику, емоційне виснаження, розрив із коханим... Джан Атеш нібито покинув Мер’єм, коли дізнався що вона вагітна, бо поки що не хоче дітей. Правда це чи ні — можливо, дізнаємося найближчим часом: Айше Арман обіцяє невдовзі опублікувати великий матеріал за результатами свого спілкування з актрисою.