У гостях було добре...

28.08.2013
У гостях було добре...

Моніка Белуччі і Венсан Кассель були чудовою парою.

Хоч як прикро констатувати, але чутки, які останнім часом з’являлися в західних таблоїдах, виявилися правдою: одне з найкрасивіших подружжів шоу–бізнесу розпалося. Моніка Белуччі, яка зараз знімається в Сербії, підтвердила, що вони з Венсаном Касселем розлучаються після 14 років шлюбу — «за обопільною згодою і залишаючись друзями». Вони провели разом 18 років і мають двох дочок — дев’ятирічну Деву та трирічну Леоні.

Красуня–італійка і молодий секс–символ французького кіно зустрілися на знімальному майданчику фільму «Квартира». На той час у Белуччі вже був досвід невдалого шлюбу з фотографом і актором Клаудіо Бассо, що розпався 1994 року.

У 1999–му вони з Касселем справили скромне весілля в Монако. Їхнє сімейне життя для багатьох було дивним: подружжя жило переважно нарізно, часто навіть у різних країнах, приїжджаючи одне до одного погостювати. Втім свій гостьовий шлюб обоє називали щасливим. Шість місяців тому 48–річна Моніка переїхала до 46–річного чоловіка в Бразилію. Венсан перебрався в Ріо–де–Жанейро ще раніше, і, приїжджаючи до нього в гості, дружина з дітьми також закохалися в це місто. Але для сімейного життя спільне господарство виявилося надто складним випробуванням.

«Шлюб — це така річ... Ми ніколи не знаємо, скільки він триватиме. Сьогодні це працює, а через рік... не знаю», — казала Моніка у квітні в інтерв’ю журналу «Грація». Майже одночасно Венсан зізнався журналу «Клоузер»: «Ми з дружиною — дуже різні тварини. Можливо, в цьому й полягає ключ до наших стосунків після 18 років разом. Нам не потрібне схвалення інших і байдуже що люди подумають».