Солодка Маша

22.08.2013
Солодка Маша

Марія, яка так і не сталаШугарповою.

Марія Шарапова недарма очолює список найбільш високооплачуваних спортсменок світу. Значну частину свого доходу російська тенісна зірка заробляє не на корті, а з інших джерел — участі в рекламних кампаніях, світських вечірках, куди знаменитостей запрошують задля престижу, тощо. І, звісно, з продажу своїх фірмових цукерок та жуйок бренду Sugarpova (від англійського слова sugar — «цукор» — та прізвища Шарапова).

Та попри те, що торгівля йде досить успішно, Маша все одно не дуже задоволена її обсягами. Тож заради підвищення продажів Шарапова наважилася на гучний піар–крок. І звернулася до суду штату Флорида з проханням про тимчасову зміну прізвища.

Як повідомляє газета «Таймс», Марія дуже хотіла виступати на відкритому чемпіонаті США з тенісу, який проходитиме з 26 серпня по 8 вересня, під прізвищем Шугарпова. Таким чином вона сподівалася підвищити популярність своїх фірмових льодяників, а заодно й прикрас та дамських аксесуарів, першу колекцію яких презентувала позавчора у Нью–Йорку — також під брендом Sugarpova.

По завершенні змагань US Open Маша планувала повернутися до звичного прізвища. Але робити цього не доведеться. Процедура зміни паспортних даних у Флориді виявилася такою складною й тривалою, що спортсменці довелося відмовитися від свого наміру. Та без піару все ж не обійдеться: на кортах Нью–Йорка Шарапова виступатиме в сукні з візерунком із «фірмових» відбитків губ.