Дім, який побудували Версаче

21.08.2013
Дім, який побудували Версаче

Джина Гершон.

Сестра покійного італійського кутюр’є Джанні Версаче Донателла — жінка розумна й підприємлива. Якщо після самогубства Версаче 1997 року в цих її якостях хтось і сумнівався, то вже за рік від сумнівів не лишилося й сліду. Донателла, яка свого часу мала проблеми з наркотиками й успішно їх поборола, не лише впевнено взяла в свої руки керівництво братовим бізнесом, а й блискуче продовжила його дизайнерську справу. Створені нею колекції не поступаються одягу від Джанні якщо не творчою, то щонайменше комерційною складовою.

Тож навряд чи варто дивуватися тому, що історія успіху Донателли зацікавила спершу письменників, а потім і телевізійників. Невдовзі розпочнуться зйомки фільму «Будинок Версаче» (House of Versace) за романом журналістки Дебори Болл «Дім Версаче: Неймовірна правда про генія, вбивство і відродження».

Головну роль у цьому байопіку також зіграє жінка сильна й непересічна — зірка резонансного фільму Пола Верховена «Шоу­гьорлз» Джина Гершон. Із цією роллю талановита актриса, безумовно, впорається чудово. Хіба що гримерам доведеться чимало попрацювати, аби зробити 51–річну красуню– брюнетку схожою на те страшко, в яке перетворила себе після серії пластичних операцій та дієт білява Донателла.

Вдалося їм це чи ні, американські телеглядачі зможуть оцінити вже з 5 жовтня, коли стрічка виробництва компанії «Лайфтайм» вийде в ефір.