Вийшла з «Сутінків»

16.08.2013
Вийшла з «Сутінків»

Крістен Стюарт.

Днями «літературна мама» Едварда Каллена, Белли Свон та інших упирів і вурдалаків із культової «Сутінкової саги» заявила, що для неї «Сутінки» лишилися в минулому і продовження точно не буде. Тож тепер Крістен Стюарт, якій роль Белли в екранізації вампірської епопеї принесла світову славу й мільйони доларів, може зі спокійною душею втілювати в життя свій намір в іншій царині. Якщо вірити «обізнаним джерелам» з оточення актриси, дівчина вирішила взятися за розум і вступити в Каліфорнійський університет, де вивчатиме англійську літературу.

Шалена популярність, яка звалилася на юну актрису після виходу на екрани «Сутінкової саги», завадила Крістен закінчити коледж. На роль Белли її відібрали незадовго до 18–річчя, і відтоді за зйомками та світськими заходами на навчання не залишалося й хвилини. Як виявилося, дівчину це турбує. Адже слава скороминуща, і Стюарт хотілося б мати «запасний варіант» на випадок, якщо вона раптом перестане бути затребуваною як актриса.

Утім, поки що їй це не загрожує — невдовзі почнуться зйомки продовження фільму «Білосніжка і мисливець», де вона також знімається в головній ролі. З огляду на зайнятість, Крістен обрала дистанційну форму навчання.

А ТИМ ЧАСОМ...

Після чергового нібито розриву з Крістен Стюарт (якщо, звісно, їхній роман не був «постановочним» і справді було що розривати) її партнера по «Сутінках» Роберта Паттінсона постійно «сватають» ледве не кожній дівчині, що з’являється поряд із ним. Так, днями папараці кілька разів «упіймали» 27–річного виконавця ролі Едварда з 35–річною зіркою «Аватара» Мішель Родрігес. Спершу пару помітили біля готелю в Лос–Анджелесі, потім — на вечірці з нагоди прем’єрного показу фільму «А здавалося, це любов». Утім за кілька днів до того Роба «зводили» з іншою актрисою, тож навряд чи до таких повідомлень слід ставитися серйозно.