Дай, Рефербе, на щастя лапу мені

13.08.2013

Фото гарненьких котів завжди розчулюють користувачів інтернету. Але деякі кицьки за цим показником б’ють рекорди. Як повідомляє сайт UPI, знімок пухнастої, яка нібито усміхається, здобув у мережі надзвичайну популярність. В обмін на «автограф» кицьки на ім’я Реферб тисячі людей жертвують кошти на притулки для бездомних тварин по всьому світі.

Фотографії Реферб її господар розмістив на сервері зображень Imgur. Через кілька днів знімки вийшли на першу сторінку сайту як найбільш популярні, а невдовзі користувачі інтернету засипали власника кицьки проханнями про її «автограф» — відбиток котячої лапи. У відповідь чоловік запропонував кожному, кому потрібен такий знак уваги, переказати десять доларів на рахунок притулку для тварин у будь–якому куточку світу. Квитанцію про пожертву треба надіслати на адресу Реферб, а в обмін жертводавець отримує листівку з відбитком котячої лапи.

Як зізнається господар киці, спершу ситуація видавалася кумедною. Але тепер, коли доводиться відсилати своїм коштом десятки листівок у віддалені куточки світу, навіть в Австралію, сміятися хочеться дедалі рідше.