Секрет «янгола»

13.08.2013
Секрет «янгола»

Кайлі Бісутті.

Колишня модель бренду жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» Кайлі Бісутті впевнено прямує шляхом «ви­правлення». Кайлі, яка 2009 року перемогла на конкурсі «Стань янголом «ВС», брала участь лише в одному шоу компанії та зйомках одного–єдиного каталогу. Надалі жодних контрактів із дівчиною не підписували. Проте вона виявилася не такою простою, і, щоб заробити на своїй тимчасовій співпраці з брендом якомога більше грошей, написала «викривальну» книжку «Я не янгол: від моделі «Вікторіяз сікрет» до рольової моделі».

Утім на популярність «ВС» цей опус вплинув мало, а Бісутті заробила на ньому значно менше, ніж сподівалася. Тож довелося шукати собі нове заняття. Як і чимало її колег, Кайлі подалася в дизайнери. Але бути оригінальною їй усе–таки вдалося: колишня манекенниця випустила власну лінію християнського одягу.

Особливість колекції, в яку входить одяг для молоді (як дівчат, так і хлопців) та аксесуари, — нашивки з цитатами з Біблії. В меню інтернет–магазину, де продається цей одяг, є пункт «По­просити про молитву», а на джинсах цитати на кшталт: «Тільки Він — твердиня моя і спасіння моє, притулок мій: не завагаюся».