Конкурс дизайнерів оголошено

08.08.2013
Конкурс дизайнерів оголошено

Конкурс UkrainianDesign: The VeryBestOf, засновником якого є Український клуб Арт–директорів (ADC*UA), покликаний підвищити роль дизайну в усіх сферах життя. Його проводять удруге і головна мета конкурсу — встановлення високих стандартів галузі і демонстрація найкращих зразків дизайну, зроблених в Україні. На це змагання приймають роботи у 5 номінаціях: графічний дизайн, digital дизайн, телевізійний дизайн, дизайн середовища, промисловий дизайн. У кожній із номінацій окремо будуть розглядати студентські роботи.

UkrainianDesign: TheVeryBestOf є єдиним конкурсом в Україні, журі якого — абсолютно незалежне і об’єктивне, тому що складається із всесвітньо відомих закордонних дизайнерів. Участь у конкурсі — безкоштовна, і це дає змогу побачити роботи насправді талановитих митців, незалежно від їхнього фінансового стану.

«Головна мета конкурсу — за допомогою креативних та яскравих дизайнерських робіт, що будуть представлені на UkrainianDesign: TheVeryBestOf, продемонструвати, що Україна — це країна дизайну, яка заслуговує на одне з почесних місць у когорті країн, прославлених своїми здобутками у цій галузі», — зазначив Анже Йереб, президент ADC*UA.

«UkrainianDesign: TheVeryBestOf — це не тільки професійний конкурс, це велика культурна подія для широкої публіки, бо приверне увагу суспільства до естетичного аспекту життя людини, продемонструє найкращі зразки дизайну і гарного смаку, щоб зробити наше життя більш гармонійним. І ми очікуємо на неї», — додав Євген Семененко, Голова правління Молодіжної спілки Союза дизайнерів України ВАРТО.

Прийом робіт на конкурс триватиме до 1 вересня 2013 року.

З 16 по 20 жовтня 2013 року пройде виставка, на якій можна буде побачити найкращі роботи учасників, а 18 жовтня 2013 відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців.

Марічка МАЛЬОВАНА