Поповнення в лавах «Трансформерів»

07.08.2013
Поповнення в лавах «Трансформерів»

Голлівудська кінозірка, одна з найкрасивіших жінок світу (про що свідчить безліч рейтингів) ­Меган Фокс знову чекає дитину. 40–річний чоловік 27–річної красуні, зірка серіалу «Беверлі Хіллз 90210» Брайан Остін Грін, від новини просто в захваті. Хоча їхній первісток Ноа Шеннон народився усього лише дев’ять місяців тому.

Меган із Брайаном одружилися влітку 2010 року після майже семирічного роману. Для Гріна майбутнє немовля буде вже третьою дитиною, адже в нього є ще й 11–річний син Кассіус від партнерки по «Беверлі Хіллз» Ванесси Марсіл.

Незважаючи на вагітність, Меган продовжує активно зніматися. Нещодавно її бачили на знімальному майданчику бойовика «Черепашки–ніндзя», прем’єру якого заплановано на початок наступного року. Окрім того, зірка знімається в черговій серії «Трансформерів».

Фокс неодноразово зізнавалася, що робота для неї на другому місці після спілкування з дитиною й чоловіком. Ще раніше вона казала, що заради сімейного щастя готова покинути навіть найбільш вигідну роботу й назавжди «зав’язати» з акторською кар’єрою. Дуже скоро їй випаде нагода це довести.