Доведи, що не верблюд

Доведи, що не верблюд

Вісім років правоохоронці не можуть дати ради кримінальній справі, а тим часом у львів’янки обманом забирають її земельну ділянку.

Мирослава Михайлівна Білик — з родини лемків, які постраждали від операції «Вісла». Родину примусово забрали з їхньої хати та землі й привезли до Львова. Згодом їм надали земельну ділянку по вулиці Варшавській, 112. Тепер місцина має вигляд пустиря, що заростає травою, і огороджена з усіх бокiв високим дерев’яним парканом. Ще кілька місяців тому тут стояв сарай. Це підтверджують фотографії та сусіди. Саме навколо малесенької будівлі, де зберігався господарський реманент, і розгорнулася колотнеча.

Вам, мiнiстре!

Вам, мiнiстре!

  На Черкащині у селі Дзензелівка Маньківського району вшанували свого іменитого односельця — Христофора Барановського, відомого діяча кооперативного руху, фінансиста, першого міністра фінансів уряду Української Народної Республіки, встановивши на стіні Будинку культури меморіальну дошку.

Журналісти затримали хулігана з ножем

Журналісти затримали  хулігана з ножем

Мимовільними свідками правопорушення стали фотокореспонденти Олександр Корняков і Дмитро Кулаков. Чоловіки прогулювалися у міському парку Херсона і раптом почули жіночі крики про допомогу, що лунали з невеликого кафе. Виявилося, що туди увірвався невідомий, почав трощити меблі, а потім побив продавщицю і відібрав у неї великий ніж, який призначався для обробки м’яса. Журналісти встигли сфотографувати невідомого і викликати міліцію.

Всі статті рубрики