Ніч яка місячна...

25.07.2013

Чудова літня погода у Берліні має незвичайний «побічний ефект» — стрімко збільшується кількість пар, які кохаються просто неба, повідомляє «Німецька хвиля».

Така тенденція починає непокоїти міську владу. Минулого року столична поліція впіймала «на гарячому» 240 осіб, кожному за таку форму «відпочинку на свіжому повітрі» виписали штраф у розмірі 150 євро.

Фривольні берлінці для сексуальних «розваг» найчастіше обирають найславетніший парк міста Тіргартен або також популярний Трептовер–парк. В одному з затишних куточкiв Тіргартена така кількість нестримних закоханих задовольняє свої сексуальнi потреби, що міська влада була змушена запровадити там чергування постійного поліцейського патруля.

Згідно з німецьким законодавством, перебування голим у громадському місці не є правопорушенням. Також не звертають увагу на сексуальнi акти в громадському місці в тому випадку, коли пара прикриється принаймні рушником. Цікаво, що безробітні та особи, які живуть за рахунок соціальної допомоги, можуть розраховувати на «пільговий» штраф у розмірі лише 34 євро.