Картопля з усмішкою

Картопля з усмішкою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Напевно, лише раз можна побачити, як одночасно телеведучі Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Анатолій Єрема та музично–пісенні зірки Олег Фагот Михайлюта, Тіна Кароль, Ніна Матвієнко й її дочка Тоня пекли тістечка та пироги і змагалися за звання найкращого кулінара. А зібралися вони всі минулого тижня неподалік Києва, в етнографічному музеї просто неба в Пироговi, на зйомках шоу «Великий пекарський турнір». Телепроект, у якому за звання кращого і сертифікат на навчання у найпрестижнішій школі кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu London змагатиметься 12 учасників, глядачі каналу «1+1» побачать на початку осені. А вже зараз можна приготувати випічку за рецептами зіркових учасників нового кулінарного телезмагання.

Літня прохолода у склянці

Літня прохолода у склянці

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Що ви уявляєте, коли чуєте слово «десерт»? Шматочок пирога чи торта з чашкою кави? Тістечко? Цукерку? Напевно, однозначно щось солодке, а отже, страшенно шкідливе для фігури. Чи не так? Утім мушу вам сказати: не лише тістечка можуть врятувати, коли до безтями хочеться солодкого. Є десерти не лише легкі, а й холодні, що особливо актуально в літню спеку. А що ще корисно — ці десерти порційні, що дозволить утриматися від спокуси відрізати шматочок побільше.

Пиріг по–західно–австрійськи

Пиріг по–західно–австрійськи

Цього літа трохи не всі дерева, які росли собі непомітно біля будинків, дивним чином перетворилися на розкішні абрикосові, рясно увішані соковитими, рум’янобокими, апетитними плодами. Ці кісточкові цьогоріч вродили на славу. Абрикосів вистачить, щоб і свіжими вдосталь поласувати, і поекспериментувати на кухні з випічкою, і на зиму зробити запас.

Всі статті рубрики