Клуні знову парубок

12.07.2013
Клуні знову парубок

«Вічний парубок» Джордж Клуні не зрадив собі й цього разу. Роман із колишньою чемпіонкою з реслінгу Стейсі Кіблер завершився так само, як і всі попередні, — розривом.

Чутки про те, що пара розійшлася, ходили й раніше, але цього разу це вже напевно. Обізнані джерела з оточення пари розповіли журналу «Піпл», що кілька тижнів тому актор і спортсменка після серйозної розмови вирішили «залишитися друзями». Причина банальна: 33–річна Стейсі нібито почала замислюватися про створення повноцінної сім’ї й народження дітей, а Джордж у свої 52 не має жодного бажання одружуватися й тим паче ставати батьком.

Є, щоправда, й інша версія: мовляв, хрест на стосунках поставила надмірна зайнятість Клуні, який постійно працює над новими фільмами в Каліфорнії, тоді як Стейсі переважну частину року мешкає в Європі. Навіть кохалася пара з цієї причини нібито дуже рідко. Та якщо й так, це свідчить про не надто палке бажання бути разом. Адже модель і телезірка Кіблер запросто могла б знайти прибуткову роботу в Лос–Анджелесі, до якого «прив’язаний» Клуні.

Хай там як, Джорджеві доведеться шукати нову пасію. І навряд чи відомому серцеїду знадобиться для цього багато часу. А от у те, що він колись одружиться, серед друзів Клуні не вірять уже навіть найбільші оптимісти.

До слова, мало кому про це відомо, але свого часу Джордж мав офіційну дружину. Його шлюб з актрисою Талією Болсам тривав із 1989–го по 1993 рік, і це була єдина подруга Клуні в дорослому віці, не молодша, а старша за нього на два роки.