У Ліверпулі всі такі…

10.07.2013
У Ліверпулі всі такі…

Кім Кеттролл.

Найсексуальніша і найстарша з подруг – героїнь серіалу «Секс і місто», Саманта, є водночас єдиною, чий характер повністю збігається з характером актриси, котра грає її роль. Так принаймні стверджує сама Кім Кеттролл. Хоча журналіст газети «Лондон івнінг стандарт», який днями взяв у неї інтерв’ю, зізнається, що при зустрічі дещо розчарувався — мовляв, «чекав на секс–діву, а не меланхолійну, хоч і дотепну жінку». Яка, втім, на вигляд значно молодша за свої 56 років.

Проте у щирості Кім справді може переплюнути свою героїню. Вона відверто відповідає на запитання про секс, клімакс, страх самотності та інші теми, неприйнятні для багатьох зірок.

«Інколи я почуваюся самотньою, і це сумно. Але в юні роки це давалося мені значно важче», — зізнається актриса.

Також Кім пояснює, чому стала актрисою: мовляв, «хотіла зробити своє життя кращим, зрозуміти біль і страждання людини, що йде на такий крок від без виході, і відчути чиюсь радість, коли все чудово».

А вік, за її словами, Кеттролл не лякає. «Більшість жінок не хоче думати про старіння не тільки тому, що це неприємно, а передусім тому, що це показник того, чого вони досягли. Знаєте, я з Ліверпуля, і ми не звикли ставитися до таких речей надто серйозно. Мій гумор – звідти. І інстинкт виживання також», – каже нестаріюча Кім.