НОВИНИ ПЛЮС

27.06.2013

Довибори в Севастополі

Наступної неділі в севастопольському мажоритарному окрузі №224 пройдуть позачергові вибори народного депутата — замість «регіонала» Павла Лебедєва, який із Верховної Ради перейшов на посаду міністра оборони. Головним кандидатом від влади є мільярдер Вадим Новинський — партнер по бізнесу Ріната Ахметова й колишній громадянин Росії, який отримав український паспорт за рішенням Президента Януковича.

Шостого липня — в «день тиші», коли заборонена агітація за кандидатів, — Новинський влаштовує концерт на площі Нахімова для вшанування футбольного клубу «Севастополь» у зв’язку з його виходом до прем’єр–ліги. Новинський є спонсором клубу і головою фонду «За Севастополь!», що запросив на концерт Тіну Кароль, Олександра Маршала, Леоніда Агутіна, Йосипа Кобзона.

Раніше в ході виборчої кампанії цей кандидат відвідував військовий корабель і агітував у навчальних закладах.

Бюджет–2014

У Державному бюджеті на 2014 рік буде закладено основу для розвитку регіонів. Як заявив Президент Віктор Янукович учора під час зустрічі з кандидатами на посади голів райдержадміністрацій, «вже наступного року центр ваги буде переміщений у регіони. Ми з вами подивимось у вересні, який буде проект бюджету. Моя точка зору, що буде як мінімум 55 на 45». «Ми поступово в регіони повинні передавати повноваження разом із відповідальністю. Коли йде узгоджена політика регіонів і центру — це завжди йде на користь країні», — наголосив Президент.