Поганий приклад

27.06.2013

Гарненька зірка телесеріалу «Ханна Монтана» Майлі Сайрус — улюблениця мільйонів американських (і не лише) підлітків. Можливо, саме тому батьки цих підлітків вважають 20–річну Майлі найнебезпечнішою для їхніх дітей особою. За результатами опитування американського сайту CouponCodes4u, у якому взяли участь 2400 батьків, співачка й актриса отримала 68% негативного рейтингу. Її назвали «найгіршою рольовою моделлю» для дітей через «нездатність зробити позитивний вибір життя», «бездарність» та «надто сексуальний зовнішній вигляд». Батьки переконані, що ця розбещена особа, яку в одному з рейтингів нещодавно визнали найсексуальнішою дівчиною світу, подає їхнім дітям поганий приклад своїм скандальним вбранням та зухвалими танцями в нічних клубах.

На диво, досить скромна, як для «розбещеної дівчинки», Майлі випередила навіть найскандальнішу останнім часом зірку Голлівуду Ліндсей Лохан. Ліндсі посіла другу сходинку, хоча тільки й робить, що проходить реабілітацію від алкогольної залежності, зривається, потрапляє за ґрати, знову зривається і так далі. Також серед «найгірших» зірок у сенсі впливу на дітей опинилися молода мама Кім Кардаш’ян і співачки Ріанна та Кейша.

Аналогічний рейтинг серед чоловіків очолив екс–бойфренд Ріанни Кріс Браун. Вибухового репера, який любив розпускати руки й наставляти Ріанні синці (між іншим, днями співачка лягає в лікарню, аби позбавитися залежності від кохання до Кріса), назвали найгіршим прикладом для наслідування дітьми 71% опитаних. Серед фігурантів чоловічої частини рейтингу — також репери Каньє Уест і Джей Зі, співак Джастін Бібер та актори Чарлі Шин і Мел Гібсон.