Зелений чоловічок із мандатом

26.06.2013

Інколи здається, що таких недалеких депутатів, як в українських радах, не знайти більше ніде. Але, виявляється, унікальні індивіди трапляються навіть у найпотужніших демократичних країнах. Яскравий приклад — член міської ради британського міста Уїтбі, лейборист Саймон Паркс. Цей політик переконаний, що має дитину від інопланетянки. За словами 53–річного депутата, дитину (незрозумілої статі) звати Зарка, а народила її представниця позаземної цивілізації, яку сам він іменує Королевою–Кицькою.

Паркс цілком серйозно стверджує, що вступає в сексуальний контакт зі своєю Королевою приблизно чотири рази на рік. У такі дні він бере свою подругу за руку, і вони опиняються в космічному кораблі, що літає над Землею. Як саме це відбувається, політик не знає, але відчуття, за його словами, незабутні. Нещодавно про ці пригоди чоловіка дізналася його земна дружина, мати трьох їхніх дітей. І дуже засмутилася. Але політик переконує, що це не зрада, а велика місія — контакт із позаземними цивілізаціями.

Власне, і це ще не все. Паркс запевняє, що його «справжня» (а не та, що виростила) мати — висока зелена інопланетянка, в якої на руках по чотири пальці. Але це, мовляв, анітрохи не впливає на його роботу. Судячи з того, що громадяни обрали його до міської ради, а однопартійці поважають і доручають високі посади в міському осередку, Саймон має рацію. До речі, він запевняє, що у владних органах різних дер­жав таких, як він, вистачає, але вони не зізнаються у своєму інопланетному походженні, аби не зіпсувати кар’єру.