Експонат iз криноліном

Експонат iз криноліном

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Опинитися у позаминулому столітті, загубитися у вихорі яскравих, розшитих бісером суконь та розмаїтті капелюшків, відчути себе героїнею улюбленого роману та просто поринути у світ дамської світської моди — все це можливо під час прогулянки виставкою «Музей історії моди» Марини Іванової.

«Після позовних заяв сіла й почала писати казку…»

«Після позовних заяв сіла й почала писати казку…»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Відшуміла–відгомоніла чергова церемонія вручень нагород літературного конкурсу «Коронація слова». Червоною доріжкою виставкового комплексу в парку Пушкіна пройшлися найвідоміші українські письменники, позуючи фотографам на тлі логотипу рейтингу, щоб лишити згадку нащадкам у родинному фотоальбомі чи одразу ж виставити фото у соцмережах — і я там був. Разом з ними було і чимало новачків у літературному колі, які вперше наважилися надіслати на конкурс свої роботи і несподівано для себе отримали запрошення на церемонію, а пізніше — і дипломи лауреатів та омріяні статуетки чи спецвідзнаки. Можливо, за деякий час і їхні імена засяють яскравими зірками на нашому літературному небосхилі — свого часу саме «Коронація» відкрила широкому загалу імена Ірен Роздобудько, Марини Гримич, Володимира Лиса, Лариси Денисенко, Міли Іванцової та ще кількох десятків відомих нині письменників.

«Обожнюю гоголівську Диканьку»

«Обожнюю гоголівську Диканьку»

«Я не з тих артистів, що ховаються від публіки. Запитуйте, що забажаєте. Я люблю зустрічі з глядачами перетворювати на діалоги», — саме так розпочинала свої творчі вечори у Коктебелі народна артистка Росії Людмила Іванова. Останні два роки вона на свою кримську дачу в Нанікове (за п’ять кілометрів від курортного селища) не навідувалась. Акторка пережила низку трагедій: поховала молодшого сина, потім — чоловіка, сама кілька місяців провела в лікарні, зараз пересувається в інвалідному візку... І все ж з нагоди 80–річного ювілею я наважилася зателефонувати у московську квартиру акторки.

Всі статті рубрики