НОВИНИ ПЛЮС

18.06.2013

У рейтингах лідирує Кличко

Якби президентські вибори проходили зараз, то найбільшу кількість голосів виборців отримав би Віталій Кличко. Про це свідчать результати всеукраїнського дослідження, проведеного 21—30 травня Київським міжнародним інститутом соціології. Таким чином, якби у бюлетень для голосування були включені Кличко, Петро Симоненко, Олег Тягнибок, Віктор Янукович та Арсеній Яценюк, то за Кличка проголосувало б 16%, а за Януковича — 14%. Яценюк отримав би 10% голосів, Тягнибок — 6%, Симоненко — 4%. Порівняно з червнем 2012 року електоральна підтримка Кличка зросла на 7%.

Претензії до мера Одеси

Слідче управління УМВС в Одеській області відкрило кримінальне провадження щодо міського голови Одеси Олексія Костусєва. Про це йдеться в офіційній відповіді міліціонерів на запит народних депутатів Гінки, Парубія та Марцінківа, повідомляє «Думська». Депутати поцікавилися у Генпрокуратури, що відомство думає з приводу дивного «везіння» мера, який двічі ставав спадкоємцем людей, не пов’язаних із ним родинними зв’язками. Спочатку Костусєв отримав від померлого друга батька квартиру в столиці і вантажівку «Міцубісі», а потім успадкував від власного водія «Мерседес».

Справа проти Власенка

Проти захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка поновили кримінальну справу. Таку ухвалу Печерського райсуду Києва оприлюднила у «Фейсбуці» екс–дружина нардепа Наталя Окунська.