Раннє щастя

18.06.2013
Раннє щастя

Американський репер Каньє Уест і світська левиця Кім Кардаш’ян стали батьками. У суботу вранці 32–річна телезірка народила дочку. Пологи були передчасними — на п’ять тижнів раніше терміну, але все пройшло добре. Щоправда, немовля довелося на деякий час помістити в інкубаційний бокс, але лікарі запевняють, що дівчинка цілком здорова і батьки скоро зможуть забрати її додому.

36–річний Уест мало схожий на чуйного татуся — як і належить реперу, зазвичай він має цинічно–розв’язний вигляд, легко (принаймні так здається збоку) розходиться з жінками і знаходить нових пасій. Тож новина про те, що Каньє був присутній на пологах і всіляко підтримував Кім, здивувала багатьох його прихильників.

Хоча дивуватися навряд чи варто, адже саме Каньє торік у грудні радісно повідомив, що стане батьком, і не шкодував лагідних слів на адресу матері своєї майбутньої дитини. Уест дуже розхвилювався, коли кілька місяців тому Кардаш’ян потрапила в лікарню з підозрою на викидень. На щастя, все обійшлося, і тепер молоді батьки звикають до цієї нової для себе ролі.